CORPORATE GAMES TERRASSA 2019

CORPORATE GAMES TERRASSA 2019

CORPORATE GAMES TERRASSA 2019

ETS UNA EMPRESA, INSTITUCIÓ O ORGANITZACIÓ?

SEGURAMENT TENS EMPLEATS O EMPLEADES QUE ELS AGRADA PRACTICAR ESPORT!

 

Els propers dies 13, 14 i 15 de setembre de 2019 es celebraran els Corporate Games Terrassa 2019.

Els CORPORATE GAMES són un esdeveniment únic i extraordinari que s’ha celebrat durant anys a les ciutats més importants del món i ara es celebraran a Terrassa.

Als CORPORATE GAMES es combina la pràctica esportiva i la responsabilitat social, la cultura corporativa i solidaria, la promoció empresarial i l’amistat. 

Podran participar en els CORPORATE GAMES TERRASSA 2019 totes aquelles persones, majors de 18 anys, representant a una empresa o corporació.

Les empreses poden inscriure tants individus i/o equips com desitgin en un o més esports en categories masculines, femenines i mixtes. 

Els esports convocats són: Futbol 7, Pàdel, Bàdminton, BTT, Escacs, Golf, Running, Natació, Bàsquet, Tennis Taula, Crossfit, Hoquei 7, Ciclisme i Futbol sala

També es posarà a la disposició dels participants i acompanyants tot un panell d’activitats alternatives culturals, turístiques, gastronòmiques i lúdiques. 

Trobareu tota la informació actualitzada a la pàgina web: http://corporategamesterrassa2019.com/ca/, també podreu accedir des de la nostra página web www.cebc.cat


Més informació al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.