Natació a la comarca 
natació per a adults

Image
Cursos de natació per a totes les edats i nivells, des dels 4 mesos

Es duen a terme els dijous, divendres i caps de setmana a les piscines cobertes del Reus Deportiu, CN Reus Ploms, la Selva del Camp i Cambrils, durant el curs escolar i a diferents piscines municipals de la comarca durant l’estiu.

Informació i normativa general

Cada participant podrà realitzar els cursets de natació durant 1 sessió setmanal*: els dijous, els divendres, els dissabtes i/o els diumenges.

Si voleu que el vostre fill o filla realitzi 2 sessions setmanals de curset, consulteu les condicions especials d’aquesta inscripció a l’adreça ogarcia@cebc.cat

La metodologia de treball s’adapta als diferents nivells i pot ser més o menys lúdica d’acord amb les característiques i les necessitats del grup.

L’infant coneixerà gradualment el medi aquàtic i se sentirà més segur i més autònom. Volem que assoleixi una independència responsable ja que aprèn a veure les seves possibilitats i limitacions en el medi aquàtic.

Al final del curs es lliurarà un informe amb la valoració de cada participant.

Quan es poden fer les inscripcions?
Què es necessita per fer les inscripcions?
En quines piscines es fan els cursets?

Grups i activitats

Podreu escollir la millor opció per cada infant o jove. A l’hora de fer l’elecció haureu de tenir en compte la seva edat i/o el seu nivell de natació.

Si teniu dubtes podeu fer la vostra consulta a Olga Garcia: ogarcia@cebc.cat

Natació per a nadons

30 minuts

De 4 mesos a 3 anys

Nascuts/des fins l'any 2019

Mitjançant el joc, l’infant expressa els seus desitjos, fantasies, frustracions, conflictes, etc.

Amb exercicis lúdics, l’infant adquirirà un ventall ampli de moviments i d’experiències.

Ajudarem l’infant a perdre la por i a interpretar l’activitat aquàtica com un mitjà per aconseguir els seus fins.

L’infant haurà de compartir l'aprenentatge amb els altres infants i adults i haurà de relacionar-se per solucionar les activitats proposades.

Natació a la comarca: Petits

50 minuts

De 24 mesos a 3 anys

Complerts en el moment de començar el curset.
No s'accepten infants del 2018
La iniciació primerenca de l’aprenentatge de la natació, té com a avantatge, el que l’infant encara conserva en la seva memòria, la seva estada a la bossa amniòtica.

Amb exercicis lúdics, l’infant adquirirà un ventall ampli de moviments i d’experiències que li facilitaran l’aprenentatge de les diferents modalitats de natació.

Ajudarem l’infant a perdre la por i, a diferència de la natació per a nadons, aquest grup d’infants realitzarà les sessions sense la presència del/la progenitor/a a l’aigua (la ràtio s’establirà en 6 infants per monitor/a).

Natació a la comarca

50 minuts

A partir de 3 anys

Nascuts/des a l'any 2018 i anteriors

Amb exercicis lúdics, l’infant adquirirà un ventall ampli de moviments i d’experiències que li facilitaran l’aprenentatge de les diferents modalitats de natació.

L’aprenentatge respectarà en tot moment el ritme de cada nen. En cap moment s’imposarà la pràctica d’un exercici. Sempre es mirarà de convèncer l’infant.

Ajudarem l’infant a perdre la por i a interpretar l’activitat aquàtica com un mitjà per aconseguir els seus fins.

Natació a la comarca: Shark shadow

50 minuts

Infants i joves nascuts a partir de l’any 2011

Fins els 18 anys

Activitat adreçada a nois i noies, que ja tinguin un bon domini de la natació (que almenys nedin 50 metres seguits en dos estils) i que vulguin fer natació, com una activitat esportiva o esport més.

S’introduiran diferents pràctiques aquàtiques, com el waterpolo, el salvament i socorrisme, tècniques avançades d’apnea, habilitats aquàtiques, etc.

Classes particulars de natació

50 - 60 minuts

Totes les edats i nivells

A partir dels 4 mesos

Preu per persona inscrita:
20,00 euros / hora*

Com a novetat per aquest curs 2021 – 2022  us oferim sessions d’aprenentatge individuals per a totes les edats i nivells.

No feu torns ni esperes per entrar a l’aigua i aprofiteu el 100% dels 50 o 60 minuts que dura la sessió.

Oferim un procés d’ensenyament – aprenentatge més personalitzat i molt més efectiu.

 

*Per consultar les condicions d’aquest nou servei, els horaris i la piscina contacteu directament amb l’Olga Garcia per correu electrònic a l’adreça: ogarcia@cebc.cat

Natació per adults

45 minuts

A partir de 18 anys

Activitat adreçada a persones adultes, que vulguin aprendre a nedar, millorar el seu estil o aprendre tècniques d’entrenament i practicar la natació.