PLA D'IGUALTAT

PLA D'IGUALTAT

Des del 4 d’abril passat el Consell Esportiu del Baix Camp ja disposa del Pla d’Igualtat d’oportunitats actualitzat i aprovat per totes les parts implicades.

Aquest conjunt de mesures adoptades serviran per aconseguir la igualtat de tracte i oportunitats entre dones i homes al lloc de treball, eliminant qualsevol tipus de discriminació per raó de sexe.

Aquest document es troba publicat a la web del CE Baix Camp (www.cebc.cat) dins el portal de Transparència de l’entitat.

ET PERDRÀS ELS NOSTRES CASALS?

ET PERDRÀS ELS NOSTRES CASALS?

🤸🏻‍♀️🕶️  #CASAL2022 |Us presentem el nou #casalestiu2022 del @CEBaixCamp a l’Escola Cèlia Artiga de Reus ⛱️

 🗓️ Del 27 de juny al 26 d’agost de 2022, amb torns d’1 setmana (de dilluns a divendres).

🍽️ Amb servei d’#acollides i #menjador 🍽️ 

 💧 Un #estiudiferent i ple de diversió, jocs i esports, piscina, sortides setmanals i moltes més activitats lúdiques. 👟 

 🕶️ Deixa enrere l’avorriment a l’estiu i vine al nostre #casal.

👍🏻 LA DIVERSIÓ ESTÀ ASSEGURADA! 👍🏻

 

🔗 Més informació i inscripcions a la nostra AQUÍ🔗

 

#estiusquemolen

#JoSocConsell

#esportescolar

#esportpertothom

#esportcat

APUNTA'T ALS NOSTRES CURSETS DE NATACIÓ!

APUNTA'T ALS NOSTRES CURSETS DE NATACIÓ!

Encara estan actives les inscripcions pels cursets de natació del curs 2021 - 2022, organitzats pel Consell Esportiu del Baix Camp.

Més informació a l'apartat de Natació a la comarca.

👩‍👩‍👧 ACOLLIMENT DE FAMILIES UCRANIANES

👩‍👩‍👧 ACOLLIMENT DE FAMILIES UCRANIANES

Des del Consell Esportiu del Baix Camp donem difusió a la Campanya que ha iniciat @openeuropereus

💪 Repost:

➡️Open Europe - Acolliment de famílies ucranianes👩‍👩‍👧

🤱Necessitem famílies acollidores per a grups familiars compostos per dones amb infants i/o gent gran (2 o més persones) per donar solució habitacional a les persones que fugen de la guerra d'Ucraïna.

❓ Us fem unes preguntes per poder distribuir el millor possible les persones que arribaran els propers dies, sí l'arribada serà immediata!!!

➡️Us donarem tot el suport logístic necessari (menjar, roba, productes de neteja i higiene), suport de traducció, suport emocional, suport social i suport de seguiment per part de persones voluntàries de l'Associació Open Europe.

➡️Us assignarem una persona de referència amb qui pogueu estar en contacte i solucionar els dubtes que vagin sortint. Acollir és un compromís fort, una oportuniat per ajudar i gest d'humanitat immes, fem-ho des de la responsabilitat.

➡️Us mantindrem informats mitjançant el contacte que faciliteu.

➡️EMAIL de contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. telefon: +34 655 649 669

➡️Compte corrent: IBAN ES55 0081 1737 6900 0124 0729 per donacions

L' acollida és un gest voluntari, en cap cas remunerat.

#acollida #guerraucrania #ucrania #ong
#consellsesportius #cebaixcamp

NO A LA GUERRA!

NO A LA GUERRA!

ELS CONSELLS ESPORTIUS CONDEMNEM ELS ATACS RUSSOS CONTRA EL POBLE D’UCRAÏNA

🕊 Els Consells Esportius de Catalunya, seguint en el seu posicionament en favor de la #pau, condemnem els atacs militars russos contra la població ucraïnesa, que ja han generat morts, sofriment i una greu crisi humanitària amb milers de refugiats.

🕊 Els Consells Esportius estem compromesos amb la pau i la defensa dels #dretshumans . És per això que rebutgem, ara i sempre, qualsevol mena de violència i agressió.

🕊 Des dels Consells Esportius traslladem el nostre suport al poble d’Ucraïna, especialment a la comunitat d’ucraïnesos que resideix al nostre país, que viu des de la distància la impotència, la por, la tristor i la incertesa d’una guerra a casa seva.

🕊 Els Consells Esportius de Catalunya sempre serem al costat de la defensa de la pau i dels #drets i les #llibertats dels pobles i de tots els ciutadans i ciutadanes de tot el món.

Слава Україні!

#consellsesportius #esportescolar #esportcat #esportperlapau #noaalaguerra #esportpertothom