activitats i serveis per a Ajuntaments

Image
Image

Fem arribar l’esport, el lleure i la formació a la comarca.

El Consell Esportiu del Baix Camp és una entitat dinàmica que desenvolupa una tasca esportiva, pedagògica i de salut fonamental al nostre territori.
Som una entitat privada, sense ànim de lucre, amb la responsabilitat de gestionar recursos públics per tal de desenvolupar programes d’esport formatiu i activitats de lleure i salut. 

El moment actual que vivim ens ha obligat a reinventar-nos i adaptar-nos per seguir oferint les activitats i serveis arreu del territori amb la màxima seguretat i garanties.

La nostra feina seria impossible sense la complicitat i la dedicació de totes les institucions i les entitats del territori. És fonamental l’estreta col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Camp i amb els ajuntaments de tota la comarca.

La nostra tasca és bàsica per fer arribar l’esport a tot el territori. Sense la implicació del Consell Esportiu en el desplegament de l’esport arreu del territori seria molt complicat que municipis i pobles sense massa recursos poguessin oferir a la seva població activitats i serveis esportius diversos i de màxima qualitat. 

Socorrisme aquàtic

Servei de socorrisme aquàtic en Piscines Municipals, tant d'estiu com durant tot l'any.

Activitats físic esportives per adults

Facilitem monitors i monitores per impartir tot tipus de disciplines per a qualsevol franja d’edat: activitats dirigides de sala polivalent, amb suport musical i fitnes.

Cursets de natació i aquagym a l'estiu

A disposició dels Ajuntaments i entitats que així ho sol·licitin.

Llars d’infants Municipals

Gestionem íntegrament el servei i vetllem perquè el  desenvolupament de les capacitats de l'infant durant els seus primers anys sigui l'adequat.

Activitats esportives i festes lúdiques

Organització de tot tipus de festes i activitats esportives: festes d’homenatge, festes infantils i lúdiques, competicions per a gent adulta, etc.

Activitats de vacances

Organització dels casals d’estiu, dels casals de setmana santa i dels parcs de nadal del municipi.

Gestió esportiva i de serveis

A disposició dels Ajuntaments que així ho sol·licitin.