Circuits permanents d'orientació a Reus

Image
Cursos de natació per a totes les edats i nivells, des dels 4 mesos

Es duen a terme els dijous, divendres i caps de setmana a les piscines cobertes del Reus Deportiu, la Selva del Camp i Cambrils, durant el curs escolar i a diferents piscines municipals de la comarca durant l’estiu.

Informació i normativa general

Cada participant podrà realitzar els cursets de natació durant 1 sessió setmanal*: els dijous, els divendres, els dissabtes i/o els diumenges.

Si voleu que el vostre fill o filla realitzi 2 sessions setmanals de curset, consulteu les condicions especials d’aquesta inscripció a l’adreça ogarcia@cebc.cat

La metodologia de treball s’adapta als diferents nivells i pot ser més o menys lúdica d’acord amb les característiques i les necessitats del grup.

L’infant coneixerà gradualment el medi aquàtic i se sentirà més segur i més autònom. Volem que assoleixi una independència responsable ja que aprèn a veure les seves possibilitats i limitacions en el medi aquàtic.

Al final del curs es lliurarà un informe amb la valoració de cada participant.

Quan es poden fer les inscripcions?
Què es necessita per fer les inscripcions?
En quines piscines es fan els cursets?

Grups i activitats

Podreu escollir la millor opció per cada infant o jove. A l’hora de fer l’elecció haureu de tenir en compte la seva edat i/o el seu nivell de natació.

PER A MÉS INFORMACIÓ
podeu enviar un e-mail a Olga Garcia: ogarcia@cebc.cat 

o trucar-nos al telèfon 977 334 063

Natació per a nadons

30 minuts

De 4 mesos a 3 anys

Nascuts/des fins l'any 2021

Mitjançant el joc, l’infant expressa els seus desitjos, fantasies, frustracions, conflictes, etc.

Amb exercicis lúdics, l’infant adquirirà un ventall ampli de moviments i d’experiències.

Ajudarem l’infant a perdre la por i a interpretar l’activitat aquàtica com un mitjà per aconseguir els seus fins.

L’infant haurà de compartir l'aprenentatge amb els altres infants i adults i haurà de relacionar-se per solucionar les activitats proposades.

Natació a la comarca: Petits

50 minuts

De 24 mesos a 3 anys

Complerts en el moment de començar el curset.
No s'accepten infants del 2020
La iniciació primerenca de l’aprenentatge de la natació, té com a avantatge, el que l’infant encara conserva en la seva memòria, la seva estada a la bossa amniòtica.

Amb exercicis lúdics, l’infant adquirirà un ventall ampli de moviments i d’experiències que li facilitaran l’aprenentatge de les diferents modalitats de natació.

Ajudarem l’infant a perdre la por i, a diferència de la natació per a nadons, aquest grup d’infants realitzarà les sessions sense la presència del/la progenitor/a a l’aigua (la ràtio s’establirà en 6 infants per monitor/a).

Natació a la comarca

50 minuts

A partir de 3 anys

Nascuts/des a l'any 2020 i anteriors

Amb exercicis lúdics, l’infant adquirirà un ventall ampli de moviments i d’experiències que li facilitaran l’aprenentatge de les diferents modalitats de natació.

L’aprenentatge respectarà en tot moment el ritme de cada nen. En cap moment s’imposarà la pràctica d’un exercici. Sempre es mirarà de convèncer l’infant.

Ajudarem l’infant a perdre la por i a interpretar l’activitat aquàtica com un mitjà per aconseguir els seus fins.

Natació a la comarca: Shark shadow

50 minuts

Infants i joves nascuts a partir de l’any 2013

Fins els 18 anys

Activitat adreçada a nois i noies, que ja tinguin un bon domini de la natació (que almenys nedin 50 metres seguits en dos estils) i que vulguin fer natació, com una activitat esportiva o esport més.

S’introduiran diferents pràctiques aquàtiques, com el waterpolo, el salvament i socorrisme, tècniques avançades d’apnea, habilitats aquàtiques, etc.