Socorrisme aquàtic

Image
Posem a disposició dels Ajuntaments de la comarca el servei de socorrisme aquàtic

Disposem del personal, de la infraestructura i de l’experiència necessaris per garantir una bona organització i gestió d’aquests serveis.

No cal dir, que la nostra entitat, compleix el requisit legal de que els/les socorristes estiguin inscrits/es al ROPEC (Registre Oficial de Professionals de l’Esport a Catalunya).

Els possibles beneficis que obtenim en la prestació d’aquests i d’altres serveis, sempre es destinen a l’objecte social de la nostra entitat com el foment, la promoció i l’organització de l’activitat esportiva en edat escolar a la comarca del Baix Camp i a la formació de monitors/es i tècnics/ques.

Servei de socorrisme aquàtic per a piscines municipals d'estiu

De juny a setembre

Els serveis extres nocturns es comptabilitzaran a partir de les 22 hores i serà obligatori contractar un servei mínim de 2 socorristes aquàtics/ques

Des del Consell Esportiu del Baix Camp, ens adaptem a les necessitats particulars de cada població i ajuntament. Com diem nosaltres, “nosaltres tenim la roba i fem el vestit a mida”.
 

Demaneu el vostre pressupost a
Olga Garcia: ogarcia@cebc.cat

Servei de socorrisme aquàtic per a piscines cobertes

De gener a desembre (tot l'any)

La tasca dels i de les professionals a les piscines cobertes consistirà a realitzar funcions de prevenció, vigilància, salvament i socorrisme aquàtic i atenció sanitària als usuaris i usuàries de la instal·lació.
Demaneu el vostre pressupost a 
Olga Garcia: ogarcia@cebc.cat