FORMACIÓ de mestres i professors/es d’educació física

Sessions teòriques i pràctiques, sobre temes d’activitat física, esport i salut, adreçades als mestres i professors/es d'educació física de primària i secundària

Inclouen diverses jornades formatives per a primària i per a secundària, durant tot el curs escolar.

Durant aquestes jornades de formació es realitza formació presencial i es lliura material didàctic. També serveixen per planificar les  activitats amb els alumnes (trobades de centres en horari lectiu) i per proposar nous cursos de formació.

Les trobades de mestres i professors/es estan incloses dins del Pla de Formació de Zona del Baix Camp i compta amb el suport del Servei Educatiu Reus- Baix Camp.

Jornades de formació mestres d'educació física de PRIMÀRIA

Image
Què són?

Jornades formatives destinades als/les mestres d’Educació Física de Primària en la que es rebrà formació específica sobre l’assignatura d’Educació Física.

S’intercanviaran idees, experiències i formes de treball, i es programaran i coordinaran trobades esportives d’alumnes de Primària de diferents centres del Baix Camp per a la pràctica esportiva especialment d’esports que difícilment es poden practicar al centre.

Objectius
Condicions
Informació general

Programació PRIMÀRIA

Serà obligatori confirmar l'assistència a l'adreça tcousillas@cebc.cat 

ESCALADA A L'ESCOLA

Divendres, 25 de març de 2022.
Jornada de matí (6h)

A càrrec de Marina Bertran, mestra d'EF de l'Escola Montsant

CONÈIXER L'ENTORN A TRAVES DE LA BTT

Dilluns, 27 de juny de 2022.
Jornada de matí (6h)

A càrrec de Josep Pedret i Ernest Frigola, mestres d'EF de l'E. MD de la Roca

Jornades de formació professors/es d'educació física de SECUNDÀRIA

Image
Què són?

Jornades formatives destinades als/les professors/es d’Educació Física de Secundària en la que es rebrà formació específica sobre l’assignatura d’Educació Física.

S’intercanviaran idees, experiències i formes de treball, i es programaran i coordinaran trobades esportives d’alumnes de Secundària de diferents centres del Baix Camp per a la pràctica esportiva especialment d’esports que difícilment es poden practicar al centre.

Objectius
Condicions
Informació general

Programació SECUNDÀRIA

Serà obligatori confirmar l'assistència a l'adreça tcousillas@cebc.cat