Cursos de tutors/es de joc

Image
Per fer de tutors/es de joc de les diferents disciplines esportives a les competicions organitzades pel Consell Esportiu del Baix Camp.

Disposem d’una borsa de tutors/es de joc àmplia que ens permet gestionar les nostres competicions comarcals dels diferents esports dels Jocs Esportius Escolars (minibàsquet, bàsquet, futbol sala, futbol set, gimnàstica rítmica, patinatge, natació, bàdminton, escacs, etc.) i de la competició (per a majors de 30 anys) de futbol de veterans.

Els nostres tutors/es de joc també participen a les competicions Territorials i Nacionals dels Jocs Esportius Escolars (JEEC).

Per aconseguir el certíficat de tutor/a de joc (signat per l’Escola Catalana de l’Esport i la Unió de Consells Esportius de Catalunya) s’ha de realitzar i superar una acció formativa i pràctica de 50 hores (CIATE 2E: Arbitratge i Esport en edat escolar).

Continguts del curs

Aquest curs serà reconegut mitjançant un certificat d’assistència que signarà l'Escola Catalana de l'Esport i la Unió de Consells Esportius de Catalunya i serà obligatori, com a mínim, assistir al 85% de les sessions.

Requisits

Col·lectius de tutors i tutores

Si vols formar part d'algun dels nostres col·lectius de tutors i tutores de joc, envia un correu electrònic al/la responsable corresponent:

Tutors/es de bàsquet i minibàsquet

Contacta amb Àngel Blasco: ablasco@cebc.cat

Tutors/es de futbol i futbol sala

Contacta amb Àngel Blasco: ablasco@cebc.cat

Tutors/es d'esports individuals

Contacta amb Àngel Blasco: ablasco@cebc.cat