TORNA EL CAMPIONAT ROCK THE STAGE!

TORNA EL CAMPIONAT ROCK THE STAGE!

 

TORNA EL CAMPIONAT ROCK THE STAGE 2020 AMB FORMAT ONLINE!

 

El 20 de desembre de 2020, es realitzarà en directe el CAMPIONAT DE HIP HOP I DANSES URBANES ROCK THE STAGE 2020, podreu connectar en directe amb nosaltres. Retransmetrem en streaming les coreografies finalistes de cada categoria i un jurat nacional decidirà, en rigorós directe, els grups i ballarins/es guanyadors/es de cada categoria.

Podran participar de manera lliure totes aquelles escoles de dansa o entitats de Catalunya i de l'estat espanyol. Els participants podran ser des d’infants, joves i adults que s'han iniciat en les danses urbanes fins a ballarins i ballarines amateurs.

Trobareu més informació a la web del Campionat: www.hiphopreus.com.

 

APUNTA'T ALS NOSTRES CURSETS DE NATACIÓ

APUNTA'T ALS NOSTRES CURSETS DE NATACIÓ

 

Més informació a l'apartat de Natació a la comarca.

Forma't com a monitor/a esportiu/va

Forma't com a monitor/a esportiu/va

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza els cursos de Monitor/a d’activitats de Dinamització en l’àmbit poliesportiu i el Curs d'iniciació a monitor/a en DANSES URBANES

La formació esdevé una eina clau per a que els /les professionals del món de l’esport, del lleure i de l’educació millorin els seus coneixements, habilitats i per  adaptar-se a les demandes i necessitats tant socials com del propi entorn.

Amb aquests certificats també podràs formar part de la nostra borsa de treball.

A QUÈ ESPERES?

VOLS TREBALLAR AMB NOSALTRES?

VOLS TREBALLAR AMB NOSALTRES?

Busquem monitors/es esportius i/o de lleure, monitors/es de fitness i activitats dirigides i molts més professionals del món de l'esport, el lleure i l’educació per l'estiu i pel curs escolar 2020 - 2021.

Apunta't a la nostra Borsa de treball.