Vols treballar amb nosaltres?

Vols treballar amb nosaltres?

Busquem monitors/es esportius i/o de lleure, monitors/es de fitness i activitats dirigides i molts més professionals del món de l'esport, el lleure i l’educació pel curs escolar 2019 – 2020.

Apunta't a la nostra Borsa de treball.

Forma't com a monitor/a esportiu/va

Forma't com a monitor/a esportiu/va

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza els cursos de Monitor/a d’activitats de Dinamització en l’àmbit poliesportiu.

El títol et permetrà registrar-te al ROPEC, i podràs treballar en les activitats dels Consells Esportius, els Ajuntaments, els Patronats Municipals , els centres educatius, les AMPA i altres entitats esportives. També en Casals, Estades i Campus esportius.

CORPORATE GAMES TERRASSA 2019

CORPORATE GAMES TERRASSA 2019

CORPORATE GAMES TERRASSA 2019

ETS UNA EMPRESA, INSTITUCIÓ O ORGANITZACIÓ?

SEGURAMENT TENS EMPLEATS O EMPLEADES QUE ELS AGRADA PRACTICAR ESPORT!

 

Els propers dies 13, 14 i 15 de setembre de 2019 es celebraran els Corporate Games Terrassa 2019.

Els CORPORATE GAMES són un esdeveniment únic i extraordinari que s’ha celebrat durant anys a les ciutats més importants del món i ara es celebraran a Terrassa.

Als CORPORATE GAMES es combina la pràctica esportiva i la responsabilitat social, la cultura corporativa i solidaria, la promoció empresarial i l’amistat. 

Podran participar en els CORPORATE GAMES TERRASSA 2019 totes aquelles persones, majors de 18 anys, representant a una empresa o corporació.

Les empreses poden inscriure tants individus i/o equips com desitgin en un o més esports en categories masculines, femenines i mixtes. 

Els esports convocats són: Futbol 7, Pàdel, Bàdminton, BTT, Escacs, Golf, Running, Natació, Bàsquet, Tennis Taula, Crossfit, Hoquei 7, Ciclisme i Futbol sala

També es posarà a la disposició dels participants i acompanyants tot un panell d’activitats alternatives culturals, turístiques, gastronòmiques i lúdiques. 

Trobareu tota la informació actualitzada a la pàgina web: http://corporategamesterrassa2019.com/ca/, també podreu accedir des de la nostra página web www.cebc.cat


Més informació al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


APUNTA'T ALS NOSTRES CURSETS DE NATACIÓ

APUNTA'T ALS NOSTRES CURSETS DE NATACIÓ

El dilluns dia 29 d’abril comencem la inscripció per als cursets de natació del nostre programa “Natació a la Comarca”. Del 29 d’abril fins el 19 de maig, només acceptarem inscripcions d’infants que ja estiguin inscrits durant aquest curs 2018 - 2019 i germans/es dels mateixos.

A partir del 20 de maig, obrim la inscripció a totes les famílies que vulguin apuntar els seus infants i joves menors de 18 anys.

L’horari per fer les inscripcions és el següent:

Dilluns i Dijous de 9:15h a 14:00h i de 15:30h a 18:00h

Dimarts, Dimecres i Divendres de 9:15h a 14:30h

Més informació a l'apartat de Natació a la comarca.