Pedalada solidària

Pedalada solidària

Si voleu venir a la Bicicletada Popular Solidària en benefici de la Fundación Noelia ja teniu les INSCRIPCIONS ONLINE OBERTES 👏
➡️ Les podeu fer online a través d’aquest link: https://bit.ly/2Ql7UT4
➡️ O bé presencials: Del 8 al 11 d’octubre: de 17 a 21h // El 12 i 13 d’octubre de 10h a 14h i de 17h a 21h (Planta baixa de la Fira)

Amb aquesta iniciativa, donareu suport a la investigació científica d’una malaltia minoritària i degenerativa, us hi esperem! 😜
Consell Esportiu del Baix Camp Ajuntament de Reus Tretzesports
#ReusEsport

Apunta't als nostres cursets de natació

Apunta't als nostres cursets de natació

Ja et pots apuntar als nostres cursets de natació durant el curs escolar. Trobaràs tota la informació a l'apartat Natació a la comarca.

Vols treballar amb nosaltres?

Vols treballar amb nosaltres?

Busquem monitors/es esportius i/o de lleure, monitors/es de fitness i activitats dirigides i molts més professionals del món de l’educació pel curs escolar 2018 – 2019.

Apunta't a la nostra Borsa de treball.

Forma't com a monitor/a esportiu/va

Forma't com a monitor/a esportiu/va

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza els cursos de Monitor/a d’activitats de Dinamització en l’àmbit poliesportiu.

El títol et permetrà registrar-te al ROPEC, i podràs treballar en les activitats dels Consells Esportius, els Ajuntaments, els Patronats Municipals , els centres educatius, les AMPA i altres entitats esportives. També en Casals, Estades i Campus esportius.