S'AJORNA EL CAMPIONAT ROCK THE STAGE

S'AJORNA EL CAMPIONAT ROCK THE STAGE

 

ROCK THE STAGE 2020 S’AJORNA I ES CELEBRARÀ AL MES DE NOVEMBRE!

Davant l’evolució generada per l’expansió del COVID- 19 a nivell mundial i les mesures posades en marxa pel Govern de la Generalitat i el Gobierno de España, la direcció del Campionat Rock The Stage 2020 ha decidit posposar la segona edició del Campionat, previst pels dies 18 i 19 d’abril de 2020, i celebrar-lo durant la primera quinzena de novembre.

Totes les escoles i ballarins o ballarines inscrits mantindran automàticament la seva inscripció per a les noves dates. Les inscripcions també es mantindran obertes a WOP i en breu us informarem sobre la nova data límit d’inscripció

Tanmateix, la plataforma Entradium retornarà el 100% de l’import de l’entrada – donatiu pel Campionat a aquelles persones que ja l’havien adquirit.

Seguiu la pàgina web del Campionat i el vostre correu electrònic ja que us anirem informant de les noves dates i de totes les novetats.

Trobareu més informació a la web del Campionat: www.hiphopreus.com.

 

S'AJORNA LA 38a OLIMPÍADA ESCOLAR REUS 2020

S'AJORNA LA 38a OLIMPÍADA ESCOLAR REUS 2020

S'AJORNA LA 38a OLIMPÍADA ESCOLAR REUS 2020

Atès el comunicat que ha emès el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya en relació al coronavirus i les mesures de prevenció per la seva contenció en l’àmbit educatiu, l’Ajuntament de Reus i el Consell Esportiu del Baix Camp han decidit ajornar la celebració de l’Olimpíada Escolar.

En el comunicat , la Generalitat insta a la suspensió de tota activitat que organitzin els centres educatius del Departament o qualsevol servei del mateix Departament que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centres simultàniament. Un fet que afecta directament a un esdeveniment com és l’Olimpíada Escolar.

La voluntat de l’Ajuntament i del Consell Esportiu del Baix Camp és reprendre la celebració d’aquest esdeveniment abans que acabi el curs, sempre que la situació ho permeti i les recomanacions en matèria de salut pública així ho indiquin.

Vegeu el comunicat de l'Ajuntament de Reus a:

https://www.reus.cat/noticia/ajornada-lolimpiada-escolar-de-reus

Vols treballar amb nosaltres?

Vols treballar amb nosaltres?

Busquem monitors/es esportius i/o de lleure, monitors/es de fitness i activitats dirigides i molts més professionals del món de l'esport, el lleure i l’educació pel curs escolar 2019 – 2020.

Apunta't a la nostra Borsa de treball.

CURSOS SUBVENCIONATS SOC

CURSOS SUBVENCIONATS SOC

VOLS FEINA SEGURA DURANT L’ESTIU?

Prepara’t per a ser socorrista aquàtic/a amb un curs oficial i totalment subvencionat!

Dates del curs: del 4 de novembre de 2019 al 27 d’abril de 2020

Horari: dilluns a la tarda i dissabtes

Per a més informació contacta amb nosaltres a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per telèfon al número 977 33 40 63

Forma't com a monitor/a esportiu/va

Forma't com a monitor/a esportiu/va

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza els cursos de Monitor/a d’activitats de Dinamització en l’àmbit poliesportiu.

El títol et permetrà registrar-te al ROPEC, i podràs treballar en les activitats dels Consells Esportius, els Ajuntaments, els Patronats Municipals , els centres educatius, les AMPA i altres entitats esportives. També en Casals, Estades i Campus esportius.