APUNTA'T ALS NOSTRES CURSETS DE NATACIÓ

APUNTA'T ALS NOSTRES CURSETS DE NATACIÓ

 

Més informació a l'apartat de Natació a la comarca.

VOLS TREBALLAR AMB NOSALTRES?

VOLS TREBALLAR AMB NOSALTRES?

Busquem monitors/es esportius i/o de lleure, monitors/es de fitness i activitats dirigides i molts més professionals del món de l'esport, el lleure i l’educació per l'estiu i pel curs escolar 2020 - 2021.

Apunta't a la nostra Borsa de treball.

S'AJORNA EL CAMPIONAT ROCK THE STAGE

S'AJORNA EL CAMPIONAT ROCK THE STAGE

 

ROCK THE STAGE 2020 S’AJORNA I ES CELEBRARÀ AL MES DE NOVEMBRE!

Davant l’evolució generada per l’expansió del COVID- 19 a nivell mundial i les mesures posades en marxa pel Govern de la Generalitat i el Gobierno de España, la direcció del Campionat Rock The Stage 2020 ha decidit posposar la segona edició del Campionat, previst pels dies 18 i 19 d’abril de 2020, i celebrar-lo durant la primera quinzena de novembre.

Totes les escoles i ballarins o ballarines inscrits mantindran automàticament la seva inscripció per a les noves dates. Les inscripcions també es mantindran obertes a WOP i en breu us informarem sobre la nova data límit d’inscripció

Tanmateix, la plataforma Entradium retornarà el 100% de l’import de l’entrada – donatiu pel Campionat a aquelles persones que ja l’havien adquirit.

Seguiu la pàgina web del Campionat i el vostre correu electrònic ja que us anirem informant de les noves dates i de totes les novetats.

Trobareu més informació a la web del Campionat: www.hiphopreus.com.

 

Forma't com a monitor/a esportiu/va

Forma't com a monitor/a esportiu/va

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza els cursos de Monitor/a d’activitats de Dinamització en l’àmbit poliesportiu.

El títol et permetrà registrar-te al ROPEC, i podràs treballar en les activitats dels Consells Esportius, els Ajuntaments, els Patronats Municipals , els centres educatius, les AMPA i altres entitats esportives. També en Casals, Estades i Campus esportius.