Previous Next

TORNA EL CAMPIONAT ROCK THE STAGE!

 

CAMPIONAT ROCK THE STAGE 2020 ONLINE! HI HA CANVIS IMPORTANTS ... NO TE’LS PERDIS!

El 20 de desembre de 2020, es realitzarà en directe el CAMPIONAT DE HIP HOP I DANSES URBANES ROCK THE STAGE 2020, podreu connectar en directe amb nosaltres. Retransmetrem en streaming les coreografies finalistes de cada categoria i un jurat nacional decidirà, en rigorós directe, els grups i ballarins/es guanyadors/es de cada categoria.

HEM ACTUALITZAT LAS BASES DE COMPETICIÓ per afavorir la participació en aquests moments tant complicats ... però que impliquen aquests canvis?

1.  S'amplia el termini al 12 de desembre de 2020, per enviar els vídeos i fer la inscripció

2.  S'amplien a dues les modalitats de competició: COMPETICIÓ DE VÍDEOS per a grups (amb tres categories: INFANTIL, JÚNIOR i ADULTS) i la COMPETICIÓ FREESTYLE (amb tres categories: INFANTIL, JÚNIOR i ADULTS).

3.  També podeu enviar un vídeo que s'hagi gravat amb anterioritat a la convocatòria d'aquest Campionat. És a dir, no cal que graveu ara aquest vídeo si no podeu fer-ho, ja que moltes escoles i grups no es poden reunir en aquests moments per realitzar la gravació. Si ja ho esteu gravant, perfecte! ... ens encantarà veure-us!.

4.  Hem modificat els premis de les categories d’ADULTS.

5.  ... i moltes més novetats! TE LES PERDRÀS?

Hem actualitzat la pàgina web del Campionat, però ja us podeu descarregar les noves BASES i fer les inscripcions des de la pàgina de WOP INSCRIPCIONES.

US ESPEREM!

Vols més informació sobre el nostre Campionat?

Envia’ns un e-mail a l’adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o visita la nostra web: https://www.hiphopreus.com/

 

L'ACTIVITAT FÍSICA "BÉ ESSENCIAL"

L'ACTIVITAT FÍSICA "BÉ ESSENCIAL"

 

PETICIÓ DELS CONSELLS ESPORTIUS PER DECLARAR L’ACTIVITAT FÍSICA BÉ ESSENCIAL

⚽️🏀🏐 #MANIFEST | Des dels Consells Esportius de Catalunya instem al Govern de la Generalitat a que declari l’activitat física com a bé essencial a Catalunya. Considerem que l’activitat física és un bé essencial equiparable a altres elements de l’estat del benestar com són la salut, l’educació, els serveis socials i la cultura. Per aquest motiu exposem i manifestem:

  • Que l’activitat física és segura i cal protegir i assegurar el seu accés a tothom, especialment als infants i joves en edat escolar de tot Catalunya.
  • Que la declaració de l’activitat física com bé essencial hauria de garantir, seguint tots els protocols necessaris, el manteniment dels programes d’esport escolar del Consell Català de l’Esport, els entrenaments esportius i les activitats físiques en gimnasos i piscines climatitzades.
  • Que l’activitat física ajuda a la socialització en aquests moments d’aïllament per les restriccions imposades per la pandèmia i és també que des d’aquest punt de vista que la declaració de l’activitat física com a bé essencial hauria de contemplar mesures per garantir l’accés de la ciutadania a les activitats fisicoesportives, especialment en el marc de les entitats sense ànim de lucre.
  • Que el Govern de la Generalitat activi el Pla de Xoc de l’esport a l’escola que la Unió de Consells Esportius de Catalunya va proposar al Consell Català de l’Esport amb l’objectiu d’assegurar l’activitat escolar de Catalunya.
  • Que un cop aprovada la declaració de l’activitat física com a bé essencial, instem al govern a desenvolupar i aprovar els canvis normatius necessaris que garanteixin la continuïtat de les activitats físiques malgrat les restriccions que pugui derivar de la pandèmia.
  • Que el tancament de l’activitat física està tenint un fort impacte econòmic en el sector esportiu on valorem positivament les primeres ajudes anunciades pel Secretari General de l’Esport. I que pels consells esportius, s’haurien de diferenciar en tres grans blocs: el sector empresarial, les entitats sense ànim de lucre i les administracions locals que són les principals prestadores de serveis esportius a la població.
  • Que el Govern de la Generalitat arbitri els mecanismes necessaris en les bases de subvencions de les entitats sense ànim de lucre per assegurar el manteniment de les mateixes malgrat les aturades de les activitats que es puguin produir.

Els Consells Esportius de Catalunya demanem a esportistes, tècnics, monitors, entitats públiques i privades perquè us feu vostre aquest manifest que vol garantir l’activitat física com un bé essencial.

Reus, 11 de novembre de 2020

 

AJORNAT INICI COMPETICIONS JOCS ESPORTIUS ESCOLARS

AJORNAT INICI COMPETICIONS JOCS ESPORTIUS ESCOLARS

AJORNAT INICI COMPETIÓ JOCS ESPORTIUS ESCOLARS

 

Ens veiem en una situació que ens aconsella a pendre mesures responsables, per aquest motiu l'Agrupació de Consells Esportius del Camp de Tarragona ha decidit ajornar l'inici de les competicions previstes per aquest mes de novembre.

La decisió afecta tant als participants amb fase inicial a la nostra comarca, com a les que formen part dels grups territorials de les entitats inscrites en esports col·lectius.

 

APUNTA'T ALS NOSTRES CURSETS DE NATACIÓ

APUNTA'T ALS NOSTRES CURSETS DE NATACIÓ

 

Més informació a l'apartat de Natació a la comarca.

Forma't com a monitor/a esportiu/va

Forma't com a monitor/a esportiu/va

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza els cursos de Monitor/a d’activitats de Dinamització en l’àmbit poliesportiu i el Curs d'iniciació a monitor/a en DANSES URBANES

La formació esdevé una eina clau per a que els /les professionals del món de l’esport, del lleure i de l’educació millorin els seus coneixements, habilitats i per  adaptar-se a les demandes i necessitats tant socials com del propi entorn.

Amb aquests certificats també podràs formar part de la nostra borsa de treball.

A QUÈ ESPERES?